Η COSMOTE υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης!

COSMOTE DONOR - BLOG
Προς μεγάλη μας χαρά, με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της COSMOTE στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επιλέχθηκε από τους εργαζόμενους ως ένας από τους οργανισμούς που ενισχύθηκαν οικονομικά από την εταιρεία.
 
Οι λόγοι που συντελούν σε αυτό, είναι η εθελοντική προσφορά και το έργο της Ομάδας μας στις πλημμύρες του θεσσαλικού κάμπου, αλλά και η συνολική μακροχρόνια δράση μας στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.
 
Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που διαθέτει η COSMOTE και το προσωπικό της εταιρείας. Πράξεις σαν αυτή ενισχύουν την ενότητα και την αλληλεγγύη στην κοινωνία μας.
 
Ευχαριστούμε πολύ την COSMOTE για την αναγνώριση του έργου μας, αλλά και για τη πολυετή υποστήριξη στην προσπάθειά μας!

Μοιράσου το:

Διάβασε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2026: Γιατί μας αφορά όλους

Δωρεάν webinar «Μύθοι & Αλήθειες στην Ψυχολογία», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2026, 9:00 - 20:00 από την ΕΟΔ

Βιωματική δράση προσομοίωσης σεισμού στις 6 και 7 Οκτωβρίου

Δωρεάν βιωματική δράση προσομοίωσης σεισμού στις 6-7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, από την ΕΟΔ.

Έναρξη Σχολής Αυτοπροστασίας & Εκτάκτων Αναγκών ΕΟΔ: 5 Οκτωβρίου:

Η Σχολή Αυτοπροστασίας & Εκτάκτων Αναγκών της ΕΟΔ ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστούμε για την εγγραφή σου!

Πρόλαβε την έκπτωση!

ΜΟΝΟ για μία μέρα
Παρασκευή 28/11