Η ΕΟΔ παρούσα σε εθελοντικές δράσεις της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κ. Μακεδονίας

ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ BLOG

Σε τέσσερις εθελοντικές δράσεις αναδάσωσης που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και πραγματοποιήθηκαν στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, Σέιχ Σου, το Πλαγιάρι και το Δερβένι συμμετείχε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Οι εθελοντές της ΕΟΔ ήταν παρόντες σε κάθε δράση, μεριμνώντας για την ασφάλεια των πολιτών που συμμετείχαν, προσφέροντας Πρώτες Βοήθειες, ταυτόχρονα, όμως, συμμετείχαν και οι ίδιοι στη δενδροφύτευση. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν περιστατικά, παρά μόνο κάποιοι μικροτραυματισμοί που αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως.

Στις εθελοντικές δράσεις πήραν μέρος μαθητές, σπουδαστές, μέλη συλλόγων καθώς και πολλοί πολίτες.

Οι αναδασώσεις αφιερώθηκαν στη μνήμη του 26χρονου Νίκου Ζάγκα, μέλους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και απόφοιτου Δασολογίας του ΑΠΘ, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 10 Νοεμβρίου. Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και, ιδιαίτερα, τη Διευθύντρια, Τατιάνα Καλαϊτζή, για την άψογη συνεργασία και την τιμή που μας έκανε να αφιερωθούν οι δράσεις στη μνήμη του αγαπημένου μας Νίκου.

Μοιράσου το:

Διάβασε επίσης

Πανελλαδική άσκηση επικοινωνιών εκτάκτων αναγκών από την ΕΟΔ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης πραγματοποίησε πανελλαδική άσκηση επικοινωνιών εκτάκτων αναγκών, με τη συμμετοχή 15 παραρτημάτων.

INTERLIFE και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: μαζί για 11η χρονιά

Η INTERLIFE συνεχίζει για 11η χρονιά να στηρίζει την ΕΟΔ, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη σε εθελοντές και διασωστικά μέσα σε όλη την Ελλάδα.

Άσκηση θαλάσσιας διάσωσης στη Χαλκιδική

Με περισσότερους από 40 εθελοντές, τρία διασωστικά σκάφη και ένα jet ski, πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση θαλάσσιας διάσωσης.

Πρόλαβε την έκπτωση!

ΜΟΝΟ για μία μέρα
Παρασκευή 28/11