2310 310649
Τηλέφωνο Κέντρου Επιχειρήσεων (24 ώρες)
English Αναζήτηση
Συχνές ερωτήσεις  |  Δελτία τύπου  |  Χορηγοί
Θέλω να βοηθήσω
  Η Ε.Ο.Δ.  
Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο
Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Διεύθυνση Επιχειρήσεων
Σκοπός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
Τμήματα - Ειδικότητες
Ορεινή Διάσωση
Διάσωση στο Υγρό Στοιχείο
Αντιμετώπιση Καταστροφών
Πρώτες Βοήθειες
Σκύλοι Έρευνας
Έρευνα και Τεχνολογία
Ανθρωπιστικές Αποστολές
|
  Δράσεις  
Εκπαιδεύσεις
Επιχειρήσεις διάσωσης
Συνέδρια - Εκδηλώσεις
Άλλες δραστηριότητες
|
  Παραρτήματα  
|
  Νέα  
|
  Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών  
|
  Video gallery  
|
  Οδηγίες - Συμβουλές  
Πρώτες βοήθειες για εγκαύματα
Οδηγίες προστασίας από πυρκαγιές
Πώς αντιμετωπίζουμε την πνιγμονή;
Λιποθυμία: τί είναι, συμπτώματα και Πρώτες Βοήθειες
Τι πρέπει να περιέχει ένα σακίδιο Πρώτων Βοηθειών;
Χειμερινό βουνό και χιονοστιβάδα
Πώς προστατευόμαστε από πνιγμό στη θάλασσα;
Μύθοι και Αλήθειες για τις Πρώτες Βοήθειες
Οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα
Είμαστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενο σεισμό;
Παιδιά και οδική ασφάλεια
Συμβουλές για ασφαλή ορειβασία
Απαραίτητη η ενημέρωση για την αντιμετώπιση σεισμών, πλημμυρών και πυρκαγιών
Προστατεύομαι από τον σεισμό, μαθαίνοντας
|
  Επικοινωνία  

Χορηγοί


Χρυσοί χορηγοί
Η Παπαστράτος - Philip Morris International υποστήριξε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης χρηματοδοτώντας το πρόγραμμα Act to Protect που περιλάμβανε την δωρεά 20 πυροσβεστικών οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα και την διεξαγωγή 24 ανοικτών εκπαιδευτικών ενημερωτικών ημερίδων σε πόλεις της Ελλάδας για την πρόληψη και την προστασία από φυσικές καταστροφές

Η AEGEAN στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το έργο της Ε.Ο.Δ., δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη – εθελοντές της να ταξιδεύουν, προκειμένου να συμμετέχουν σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, αλλά και να εκπαιδεύουν νέους εθελοντές διασώστες.

Η INTERAMERICAN και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο προβλέπει τη συνδρομή της εταιρείας στις διασωστικές και λοιπές δράσεις της ΕΟΔ με παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας, καθώς και την υποστήριξη από την ομάδα κοινωνικών πρωτοβουλιών της INTERAMERICAN στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων. Από την πλευρά της, η ΕΟΔ υποστηρίζει με εθελοντές – μέλη της τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει η INTERAMERICAN.

Η ασφαλιστική εταιρεία INTERLIFE υποστηρίζει το έργο μας, ασφαλίζοντας δωρεάν όλα τα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και προσφέροντας ασφάλεια στους εθελοντές μας σε περίπτωση ατυχήματος στην διάρκεια επιχείρησης ή εκπαίδευσης. Η INTERLIFE υλοποιεί το πρόγραμμα «προσφέρω …αλλιώς», στο πλαίσιο του οποίου στηρίζει και την ΕΟΔ, καθώς η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της και είναι ενσωματωμένη στη στρατηγική της.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποστηρίζει τη δράση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με ενίσχυση σε διασωστικό εξοπλισμό, ενώ η ΕΟΔ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και υποστήριξη του μηχανισμού εκτάκτων αναγκών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ενώ προσφέρει επικουρική εκπαίδευση στο προσωπικό της εταιρείας και διαθέτει συνεργεία διάσωσης ως επικουρικές δυνάμεις πέραν των ιδίων δυνάμεων της εταιρείας και των συναρμόδιων υπηρεσιών

Η GENESIS Pharma είναι ένας από τους πιο πιστούς υποστηρικτές του έργου μας, ειδικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το οποίο έχει υποστηρίξει με εξοπλισμό και αναλώσιμα Α' Βοηθειών, αλλά και με χορηγία στην εκτύπωση ενημερωτικών τριπτύχων.

Η βιο-φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas ενίσχυσε οικονομικά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με σκοπό την αγορά διασωστικού εξοπλισμού και εξοπλισμού Α' Βοηθειών. Η πρώτη συνέργεια της Pfizer Hellas με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης αποσκόπησε στην υποστήριξη των δράσεων της οργάνωσης για το προσφυγικό ζήτημα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης «κινείται» με τη βοήθεια των Ελληνικών Πετρελαίων. Τα Ελληνικά Πετρέλαια προχώρησαν σε χορηγία των καυσίμων που είναι απαραίτητα για την μετακίνηση των εθελοντών – μελών της Οργάνωσης και τη συμμετοχή τους σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης , αλλά και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η COSMOTE είναι ένας από τους μεγάλους «συνοδοιπόρους» της Ε.Ο.Δ., καθώς υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια το έργο της Οργάνωσης, βοηθώντας την σε πολλές από τις δράσεις της. Μάλιστα, η Cosmote έχει προχωρήσει σε χορηγία του εξοπλισμού του κινητού κέντρου επιχειρήσεων «Ερμής», το οποίο υποστηρίζει τηλεπικοινωνιακά όλες τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης όπου συμμετέχει η Ε.Ο.Δ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδας Διάσωσης από το 2015 προσφέροντας διασωστικό εξοπλισμό κυρίως στο Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών. Μεταξύ άλλων, έχει προχωρήσει σε χορηγία θερμικής κάμερας και αντιπυρικών στολών.

Ασημένιοι χορηγοί

Άλλοι χορηγοί - Υποστηρικτές


Print-iconSendToAFriend-icon


Καταμερισμός ΧορηγιώνΓίνετε και εσείς χορηγοί
Επωνυμία επιχείρησης
Ονοματεπώνυμο υπευθύνου
Θέση στην εταιρία
Τηλέφωνο επικοινωνίας
E-mail
Κείμενο
Αποστολή αντιγράφου email στη διεύθυνση :


Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-9C404F9F Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
είναι μέλος των


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

Θα μας βρείτε επίσης


Κεντρική Διοίκηση
Κηφισίας 13 - ΤΚ 54248 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Κέντρου Επιχειρήσεων (24 ώρες):
+30 2310 310649