Βράβευση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης

Βράβευση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης

Για τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στη Θάσο τον Σεπτέμβριο του 2016 στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη διασωστική τους δράση κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης στο Αιγαίο βραβεύτηκε από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απονομή των Βραβείων Ευποιΐας που έχουν καθιερώσει οι Ροταριανοί Όμιλοι Θεσσαλονίκης και απονέμονται σε οργανώσεις, φορείς και άτομα από τον βορειοελλαδικό χώρο, για διακεκριμένες πράξεις προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Η 65η Τελετή της Απονομής των «Βραβείων Ευποιϊας» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «The MET» της Θεσσαλονίκης, με κεντρική ομιλήτρια την τ. Υπουργό, τ. Δήμαρχο Αθηναίων και βουλευτή, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και με θέμα «Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο, θα διαγράψουμε τους ΑΜΕΑ;».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκε το παράρτημα της Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για το έργο των εθελοντών του τόσο στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Θάσο όσο και για την προσφορά τους στη διάρκεια του παγετού που έπληξε την χώρα μας τον Ιανουάριο του 2017, όπως επίσης και η Κεντρική Διοίκηση της ΕΟΔ για το σύνολο του διασωστικού της έργου κατά την προσφυγική κρίση. Το βραβείο εκ μέρους της ΕΟΔ Καβάλας παρέλαβε ο πρόεδρος του παραρτήματος, Δημήτρης Τζίμας και εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ, Κωνσταντίνος Μητράγκας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί θερμά τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης για την τιμή να βραβεύσουν τους εθελοντές της οργάνωσης και ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Θεόδωρο Ασπασίδη, πρόεδρο της κοινής επιτροπής βραβεύσεων των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης.

Βράβευση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 18/10/2018 11:24:12 μμ