Συνεχίζεται η υποστήριξη της LALIZAS SA στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Συνεχίζεται η υποστήριξη της LALIZAS SA στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Η εταιρεία LALIZAS SA συνεχίζει να υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με δωρεά διασωστικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί στα τέσσερα νέα σκάφη που κατασκευάζονται για τις επιχειρησιακές ανάγκες της οργάνωσης στη θάλασσα.

Σε μια κίνηση εγκάρδιας συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσπάθειας που κάνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η LALIZAS SA υποστηρίζει το έργο της με τη δωρεά νέου εξοπλισμού ύψους €3.700. Η επιτυχημένη συνεργασία της ΕΟΔ με την LALIZAS SA τον Ιούνιο 2016 για το νεότευκτο τότε σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, «ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΙΙ», καθώς και η φετινή πρωτοβουλία διάθεσης σωστικού εξοπλισμού αποτελεί την αγαστή απόδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει την LALIZAS SA. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί στα διασωστικά σκάφη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης είναι απαραίτητος τόσο για την αποτελεσματική επέμβαση των διασωστών της ΕΟΔ σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα όσο και για τις εκπαιδεύσεις που ακολουθούν τακτικά τα μέλη της οργάνωσης.

Η εταιρεία LALIZAS SA, που ιδρύθηκε το 1982, είναι ένας παγκόσμιος όμιλος εταιριών με έδρα τον Πειραιά και εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες. Κατασκευάζει και διανέμει περισσότερα από 5.000 προϊόντα ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικών ειδών και παρελκόμενα για θαλάσσιες δραστηριότητες, ανάμεσα στα οποία σωσίβια, πλευστικά βοηθήματα, στολές εμβαπτίσεως, σωστικές λέμβοι, ζώνες ασφαλείας, φουσκωτά σκάφη και άλλα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί θερμά την LALIZAS SA για τη νέα της χορηγία και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που διαφυλάσσουν το  κοινωνικό όφελος!Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 11/12/2018 4:31:22 πμ