Στελέχη και Συνεργάτες της INTERAMERICAN εκπαιδεύτηκαν σε Πρώτες Βοήθειες

Στελέχη και Συνεργάτες της INTERAMERICAN εκπαιδεύτηκαν σε Πρώτες Βοήθειες

Σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών και τη βασική υποστήριξη ζωής (Basic Life Support) εκπαιδεύτηκαν στελέχη και συνεργάτες της INTERAMERICAN στη Θεσσαλονίκη, σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Το σεμινάριο περιλάμβανε εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ-BLS), τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), την αντιμετώπιση πνιγμονής και την πλάγια θέση ασφαλείας, ενώ όλοι οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν διεθνή πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που στελέχη της INTERAMERICAN στη Θεσσαλονίκη εκπαιδεύονται στις Πρώτες Βοήθειες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ ανάλογη εκπαίδευση έχει γίνει και στους εργαζόμενους της εταιρείας στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει συνυπογράψει με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, έχει αναλάβει πρωτοβουλία εκπαίδευσης και των πολιτών από την ΕΟΔ, τόσο στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών όσο και σε αυτόν της οδικής ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι το σύμφωνο συνεργασίας INTERAMERICAN και ΕΟΔ προβλέπει τη συνδρομή της εταιρείας στις διασωστικές και λοιπές δράσεις της ΕΟΔ με παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας (μέσα διακομιδής και ειδικευμένο προσωπικό), καθώς και την υποστήριξη από την ομάδα κοινωνικών πρωτοβουλιών της INTERAMERICAN στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων.

Στελέχη και Συνεργάτες της INTERAMERICAN εκπαιδεύτηκαν σε Πρώτες Βοήθειες


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 18/10/2018 8:57:29 πμ