«Πάρε Θέση» και εσύ στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Για άλλη μια χρονιά φέτος μπορείς και εσύ να «Πάρεις Θέση» στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Rescue 1, κάνοντας δωρεάν μια εκπαιδευτική βόλτα στον Θερμαϊκό με την παρέα σου.

Η δράση «Πάρε Θέση» πραγματοποιείται με αφορμή την συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο την γνωριμία του κόσμου με την ΕΟΔ και, συγκεκριμένα, με το Τμήμα Υγρού Στοιχείου, που ασχολείται με την έρευνα και τη διάσωση στη θάλασσα, τις λίμνες και τα ποτάμια. Στη διάρκεια της εκπαιδευτικής βόλτας, τα μέλη διασώστες της Οργάνωσης θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του σκάφους τον διασωστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε περιπτώσεις επιχειρήσεων.

Το «Πάρε Θέση» θα ξεκινήσει την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου από τις 17.00 – 21.00 (εκτός από την Τετάρτη) και το σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου από τις 11.00 - 21.00 και θα πραγματοποιείται στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είτε στο περίπτερο της ΕΟΔ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (υπαίθριος χώρος Β07, stand 13) είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

http://hrt.org.gr/pare-thesi-forma-simmetoxis.el.aspx

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

«Πάρε Θέση» και εσύ στο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 11/12/2018 4:34:32 πμ