Η Terra Mare υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Η Terra Mare υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Σε μια γενναία χορηγία στους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προχώρησε η εταιρεία outdoor προϊόντων Terra Mare, η οποία πρόσφερε τεχνικό ρουχισμό και εξοπλισμό αξίας 5.000 ευρώ στα μέλη της οργάνωσης που δραστηριοποιούνται στο τμήμα ορεινής διάσωσης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Terra Mare πρόσφερε στους εθελοντές της ΕΟΔ προϊόντα της εταιρείας Millet, που κατασκευάζει κορυφαία ποιοτικά ενδύματα για ορειβάτες, όπως επίσης και ομαδικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο βουνό. Πρόκειται για μια χορηγία που βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης να είναι σωστά εξοπλισμένα όταν συμμετέχουν σε περιστατικά που συμβαίνουν σε ορεινούς όγκους, ακόμα και σε χειμερινές συνθήκες, με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Εξάλλου, ο εξοπλισμός είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για την επιτυχία κάθε επιχείρησης, όπου κι αν διεξάγεται.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία Terra Mare προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα της στους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Τα καταστήματα Terra Mare δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που ασχολούνται με τις υπαίθριες δραστηριότητες. Διαθέτουν ένδυση και εξοπλισμό για το βουνό, τη θάλασσα και το camping.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Terra Mare και προσωπικά τον κ. Σταμάτη Τσοχατζή για τη χορηγία!

 

 

Η Terra Mare υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 21/01/2021 3:37:07 πμ