Η SoftOne χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με το Soft1 ERP

Η SoftOne χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με το Soft1 ERP

Η εταιρεία SoftOne Technologies, κάνοντας πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με χορηγία του λογισμικού Soft1 ERP.

Με τη χορηγία του λογισμικού της SoftOne, θα διευκολυνθούν σημαντικά οι καθημερινές εργασίες του προσωπικού της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, στην Κεντρική Διοίκηση, στη Θεσσαλονίκη, τόσο στην ταμειακή διαχείριση όσο και στη διαχείριση του μητρώου των εθελοντών της Οργάνωσης, των παγίων της και των αρχείων δωρητών και χορηγών της ΕΟΔ.

Αυτή την περίοδο το προσωπικό εκπαιδεύεται στη χρήση του λογισμικού, ενώ θα ακολουθήσει η παραμετροποίηση του προγράμματος, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι επιμέρους ανάγκες της οργάνωσης.

Η εταιρεία SoftOne Technologies Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών. Η εταιρεία παράγει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας, εξυπηρετώντας τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών. Παρουσιάζοντας πρώτη το 2007, σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης βάσει του διεθνούς μοντέλου SaaS (Software as  a Service), η SoftOne κατέχει σήμερα την ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά cloud ERP, με περισσότερες από 2.500 επιτυχημένες εγκαταστάσεις.
Το Soft1 ERP αποτελεί ένα σύστημα μηχανογράφησης νέας γενιάς, συγκεντρώνοντας όλες τις λειτουργίες σε ένα σύστημα, ενώ οι  ενότητές του καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες, ενσωματωμένες δυνατότητες CRM, αλλά και ισχυρά εργαλεία Reporting και Business Intelligence.

Ευχαριστούμε θερμά την SoftOne για την άμεση και καθολική ανταπόκρισή της.

Η SoftOne χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με το Soft1 ERP


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 15/10/2018 6:45:36 μμ