2310 310649
Τηλέφωνο Κέντρου Επιχειρήσεων (24 ώρες)
English Αναζήτηση
Συχνές ερωτήσεις  |  Δελτία τύπου  |  Χορηγοί
Θέλω να βοηθήσω
  Η Ε.Ο.Δ.  
Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο
Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Διεύθυνση Επιχειρήσεων
Σκοπός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
Τμήματα - Ειδικότητες
Ορεινή Διάσωση
Διάσωση στο Υγρό Στοιχείο
Αντιμετώπιση Καταστροφών
Πρώτες Βοήθειες
Σκύλοι Έρευνας
Έρευνα και Τεχνολογία
Ανθρωπιστικές Αποστολές
|
  Δράσεις  
Εκπαιδεύσεις
Επιχειρήσεις διάσωσης
Συνέδρια - Εκδηλώσεις
Άλλες δραστηριότητες
|
  Παραρτήματα  
|
  Νέα  
|
  Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών  
|
  Video gallery  
|
  Οδηγίες - Συμβουλές  
Πρώτες βοήθειες για εγκαύματα
Οδηγίες προστασίας από πυρκαγιές
Πώς αντιμετωπίζουμε την πνιγμονή;
Λιποθυμία: τί είναι, συμπτώματα και Πρώτες Βοήθειες
Τι πρέπει να περιέχει ένα σακίδιο Πρώτων Βοηθειών;
Χειμερινό βουνό και χιονοστιβάδα
Πώς προστατευόμαστε από πνιγμό στη θάλασσα;
Μύθοι και Αλήθειες για τις Πρώτες Βοήθειες
Οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα
Είμαστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενο σεισμό;
Παιδιά και οδική ασφάλεια
Συμβουλές για ασφαλή ορειβασία
Απαραίτητη η ενημέρωση για την αντιμετώπιση σεισμών, πλημμυρών και πυρκαγιών
Προστατεύομαι από τον σεισμό, μαθαίνοντας
|
  Επικοινωνία  

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ημ/νία: 02/09/2015
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Όπως κάθε χρόνο από το 1994, έτσι και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει τη χαρά να συμμετέχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ από το Σάββατο 5 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β07, στο stand 13 (αριστερά της εμπορικής εισόδου της ΔΕΘ) με σύσσωμη την ομάδα εθελοντών της, ενώ συγχρόνως θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες παροχής Πρώτων Βοηθειών καθ’ όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, σε όλα τα events και τις συναυλίες.

Με εκδηλώσεις και happenings, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερό της, για να τους ενημερώσει για τη δράση της, τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, την ανθρωπιστική της δράση, αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, το κοινό που θα επισκεφθεί το περίπτερο της Οργάνωσης θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει δωρεάν σε κλήρωση δώρων και να πάρει μέρος στη δράση «Πάρε Θέση», κάνοντας μία εκπαιδευτική βόλτα στην περιοχή της παλιάς παραλίας Θεσσαλονίκης με το διασωστικό σκάφος της ΕΟΔ. Επίσης, το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες μπορούν παρακολουθήσουν δωρεάν παρουσίαση Α’ Βοηθειών στο περίπτερο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου οι εθελοντές και το ΔΣ της Οργάνωσης θα υποδεχτούν τους φίλους της ΕΟΔ σε μια βραδιά για όσους υποστηρίζουν μας. Συγχρόνως, σε όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, εθελοντές διασώστες από το Τμήμα Ορεινής Διάσωσης θα πραγματοποιούν διαδικασίες ορεινής διάσωσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στις οποίες θα μπορούν κατά περίπτωση να συμμετέχουν και οι επισκέπτες του περιπτέρου.

Ειδικά για φέτος, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης, πρόκειται να συγκεντρώσει στα γραφεία της από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 14 Οκτωβρίου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανείμει στους μετανάστες και, ειδικά στα παιδιά. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή της ΕΟΔ μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά από τους εθελοντές της Οργάνωσης στο περίπτερο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ, εναλλακτικά, μπορούν να υποστηρίξουν τη δράση αγοράζοντας ετήσια ημερολόγια της Οργάνωσης. Από την αγορά των ημερολογίων, ένα ποσό πρόκειται να διατεθεί για την αγορά ανθρωπιστικής βοήθειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση «Πάρε Θέση» είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας ATS INFORMATICS, ενώ την συμμετοχή της ΕΟΔ στην ΔΕΘ υποστηρίζει και η Samiotakis Catering.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά !Print-iconSendToAFriend-icon


Καταμερισμός Χορηγιών

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
είναι μέλος των


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση έρευνας και διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1978 σε εθελοντική βάση, ενώ από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή σωματείου

Θα μας βρείτε επίσης


Κεντρική Διοίκηση
Κηφισίας 13 - ΤΚ 54248 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Κέντρου Επιχειρήσεων (24 ώρες):
+30 2310 310649