Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει τη χαρά να συμμετέχει και φέτος στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ από το Σάββατο 10 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β07, στο stand 13 (αριστερά της εμπορικής εισόδου της ΔΕΘ) με σύσσωμη την ομάδα εθελοντών της, ενώ συγχρόνως θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες παροχής Πρώτων Βοηθειών καθ’ όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, σε όλα τα events και τις συναυλίες.

Με εκδηλώσεις και happenings, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερό της, για να τους ενημερώσει για τη δράση της, τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, την ανθρωπιστική της δράση, αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, το κοινό που θα επισκεφθεί το περίπτερο της Οργάνωσης θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει δωρεάν σε κλήρωση δώρων και να πάρει μέρος στη δράση «Πάρε Θέση», κάνοντας μία εκπαιδευτική βόλτα στην περιοχή της παλιάς παραλίας Θεσσαλονίκης με το διασωστικό σκάφος της ΕΟΔ. Επίσης, το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου οι εθελοντές και το ΔΣ της Οργάνωσης θα υποδεχτούν τους φίλους της ΕΟΔ σε μια βραδιά για τους υποστηρικτές και τους φίλους μας. Το τελευταίο σαββατοκύριακο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα πραγματοποιήσουν δράσεις «Παίζω και Μαθαίνω» για παιδιά πάνω από πέντε ετών, μέσα από τις οποίες θα μπορούν να μάθουν για την ασφάλεια στο βουνό και την αναρρίχηση σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, για Α’ Βοήθειες και για την ασφάλεια τους σε περίπτωση σεισμού. Οι παραπάνω δράσεις θα συνδυαστούν με καμπάνια συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τις ευπαθείς ομάδες που υποστηρίζει το Τμήμα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Δράσεων της Οργάνωσης.

Χορηγός της βραδιάς φίλων της ΕΟΔ υποστηρίζει όπως κάθε χρόνο η Samiotakis Catering.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά!

 

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο "Πάρε Θέση", συμπληρώστε παρακαλούμε την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSfPFuQT7cyplGwIya51imppSLkxBDeQi4gPxOaxkYGiBCCx6A/viewformΕλληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 26/02/2021 8:50:27 μμ