Η Alpha Bank υποστηρίζει και φέτος την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Η Alpha Bank υποστηρίζει και φέτος την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Έχοντας ως κοινό σημείο αναφοράς τους υψηλούς στόχους, η Alpha Bank υποστηρίζει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φέτος την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας των εθελοντών της στη θαλάσσια έρευνα και διάσωση.

Η χορηγία της Alpha Bank έχει τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης, με σκοπό την επιχειρησιακή ετοιμότητα του διασωστικού σκάφους «Όντιν» που βρίσκεται στην Κεντρική Διοίκηση της οργάνωσης, στη Θεσσαλονίκη, και συνδράμει σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού. Με την βοήθεια του χορηγού, το σκάφος θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλήση για επείγον περιστατικό στη θάλασσα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα όμως να εκπληρώνει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης τόσο για τα μέλη της όσο και για τους πολίτες που συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΕΟΔ.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί θερμά την Alpha Bank για τη διαχρονική υποστήριξη στο έργο της!Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 16/12/2019 2:52:17 μμ