Γίνε χορηγός ή υποστηρικτής

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όπως και οι περισσότερες εθελοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα, στηρίζεται κυρίως στην ευαισθητοποίηση των ιδιωτών. Δεν θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε επιχειρήσεις διάσωσης, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη – είτε οικονομική είτε σε εξοπλισμό - εταιρειών ή φυσικών προσώπων που πίστεψαν σε μας και μας βοήθησαν να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα αυτών που είχαν ανάγκη. Εξάλλου, τα μέλη μας, εδώ και χρόνια, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους κινδυνεύουν, χωρίς όμως ποτέ να ζητήσουν οικονομικό όφελος ως αντάλλαγμα. Η επιτυχία κάθε επιχείρησης διάσωσης είναι για μας η ανταμοιβή!

Στην προσπάθειά μας για άμεση ανταπόκριση στην επόμενη κρίση που θα ξεσπάσει κάπου στον πλανήτη, αλλά και για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον σε χιλιάδες ανθρώπους, έχουμε ανάγκη και τη δική σας υποστήριξη, είτε αυτή είναι οικονομική είτε αφορά εξοπλισμό που έχει ανάγκη η Οργάνωση. Εμείς, από την πλευρά μας, μπορούμε να προβάλλουμε τη χορηγία σας με όσα μέσα διαθέτουμε.

Νιώθουμε πάντα την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας, δίνοντας μας έτσι το κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μπορείτε να μας στηρίξετε οικονομικά με τους εξής τρόπους:

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Eurobank Ergasias EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR5802602520000110200309896
SWIFT CODE: EFGBGRAA

 

Μέσω του προγράμματος Easypay της Τράπεζας Πειραιώς.

WINbank - Easypay

  Μόνο για κατόχους καρτών ή λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς

 

Για τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 2310 310649 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 - 17.00)   ή στο donors@hrt.org.gr . Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να σας στείλουμε την απόδειξη και την ευχαριστήρια επιστολή.

 

Μέσω Web Banking

Χρηματική δωρεά μέσω διαδικτύου με τη μεταφορά ποσού από τον λογαριασμό σας σε λογαριασμό του Συλλόγου (χρήση ΙΒΑΝ)

 

Paypal

Υποστηρίξτε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης μέσω λογαριασμού Paypal ή πιστωτικής κάρτας, πατώντας το παρακάτω σχετικό γραφικό

Με ταχυδρομική επιταγή (ΕΛΤΑ ταχυπληρωμή)

Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων με ταχυπληρωμή ή ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση:
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Κηφισίας 13, ΤΚ 542 48, Θεσσαλονίκη

 

Με επίσκεψη στο χώρο μας

Χρηματική δωρεά με απευθείας επίσκεψη σας στα γραφεία του Συλλόγου. Πιέστε εδώ για να δείτε που βρισκόμαστε.

 

Για λόγους ασφαλείας, παρακαλούμε μη στέλνετε μετρητά μέσα σε φάκελο.


Δείτε τους χορηγούς μας !Άλλα σχετικά θέματα:
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 11/12/2018 4:28:56 πμ