Για τέταρτη χρονιά η Alpha Bank στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Για τέταρτη χρονιά η Alpha Bank στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Αρωγός και πάλι στο έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στάθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Alpha Bank, η οποία στήριξε οικονομικά το Τμήμα Υγρού Στοιχείου της ΕΟΔ και, ειδικότερα, τη διασωστική δράση των σκαφών και των πληρωμάτων τους.

Η χορηγία της Alpha Bank θα αξιοποιηθεί για τις εκπαιδευτικές και επιχειρησιακές ανάγκες της ΕΟΔ και συγκεκριμένα για την κάλυψη των αυξημένων εξόδων των σκαφών, όπως τα καύσιμα και η συντήρησή τους. Τα πλωτά μέσα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Όντιν και Rescue 1, που έχουν βάση την Κεντρική Διοίκηση της ομάδας, στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχουν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού, συνδράμοντας το έργο του Λιμενικού Σώματος, ταυτόχρονα, όμως, παίρνουν μέρος και σε παράκτιες έρευνες, όπως επίσης και σε περιστατικά που συμβαίνουν σε λίμνες. Πρόσφατα, μάλιστα, το σκάφος Rescue 1 με το πλήρωμά του και το rescue runner της ΕΟΔ, Gladjeresan, συμμετείχαν στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει από τις 15 Ιανουαρίου – και συνεχίζονται ακόμα – στη λίμνη Βόλβη για τον εντοπισμό αγνοούμενου ψαρά.

Οι εθελοντές της ΕΟΔ ευχαριστούν θερμά την Alpha Bank για την εμπιστοσύνη και τη συνεχόμενη υποστήριξη στο έργο της ομάδας.Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 18/02/2019 9:23:50 μμ