Υγειονομική κάλυψη εκδηλώσεων στην Κέρκυρα

Το τμήμα Α΄ Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – παρ/μα Κέρκυρας, με πλήρη εξοπλισμό για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης κατάστασης, την Κυριακή 23 Μαΐου 2010, κάλυψε εθελοντικά δυο σημαντικές εκδηλώσεις για το Νομό μας, πανελλαδικής αλλά και διεθνούς εμβέλειας.

Το πρωί της Κυριακής, συμμετείχε στην κάλυψη του τομέα Α΄ Βοηθειών σε όλη την διαδρομή του ημιμαραθωνίου, αλλά και στην διαδρομή των 10km αγώνων δρόμου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αχιλλείων με 300 περίπου δρομείς,  από την Κέρκυρα, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, συμμετείχε και στην κάλυψη του τομέα Α΄ Βοηθειών στον  αγώνα Trial 4χ4 Δυτικής Ελλάδος, που διοργάνωνε η Λέσχη 4χ4 Κέρκυρας, στο βόρειο συγκρότημα της Κέρκυρας, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μεσσαριάς.

Η  Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παρ/μα Κέρκυρας, συγχαίρει το Δήμο Αχιλλείων αλλά και την Λέσχη 4χ4 Κέρκυρας, για την ακόμη μια φορά άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών και τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σωματείο για την κάλυψη των Α΄ βοηθειών, αλλά και για την συνεργασία που είχαν καθ΄ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας των κορυφαίων αυτών διοργανώσεων για το Νομό μας.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης, αξίζουν και οι εθελοντές μας, όπου παρά το γεγονός ότι η ημέρα των εκδηλώσεων ήταν ενδιάμεση σε εορταστικού τριήμερο αργίας, ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα στο ταυτόχρονο αυτό γεγονός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σοβαρότητα και το ήθος τους, στα πλαίσια της ανιδιοτελούς και εθελοντικής προσφοράς.
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Powered by active³ CMS - 03/08/2020 11:46:40 πμ